Viisi tärkeää!

1. Maksuton kuntoarvio

2. Urakkasopimus

3. Maalaustyö

4. Lopputarkastus

5. Takuu kruunaa työn

Kuntoarviossa tarkastetaan maalipintojen kunto, sekä annetaan kiinteähintainen tarjous. Hyväksytyn tarjouksen jälkeen teemme kirjallisen kauppasopimuksen ja sovimme toteutusaikataulun. Talon maaluksen pohjatyöt tehdään sopimuksen mukaisesti ja talo maalataan kohteeseen parhaiten sopivalla maalilla. Urakan lopuksi suoritetaan lopputarkastus, jossa maalaustyö käydään yhdessä läpi asiakkaan kanssa. Urakan valmistuttua annamme työlle viiden vuoden takuun.


Palvelut

Ulkoverhouksen maalaus

Ulkoverhouksen maalaus pitää julkisivun siistinä ja palauttaa talon arvokkaan ilmeen. Samalla se nostaa talosi arvoa. Talon värinvaihto maalauksessa on hyvä tarkistuttaa asia myös kotikuntasi rakennusvalvonnasta. Kun tilaat maalaustyön meiltä, se on vaivaton tapa huolehtia talosi maalauksesta. Panostamme aina työn laatuun , kokonaisuuteen ja asiakastyytyväisyyteen.

 

Ikkunoiden ja ovien maalaus

Ikkunoiden ja ovien maalaus antaa kodille tyylikkään viimeistellyn ulkonäön. Ikkunan karmit ja ovet ovat pieniä yksityiskohtia,mutta tärkeitä kokonaisuuden kannalta.

 

Puuaidan maalaus

Puuaidan maalaus antaa pihalle lisää tyylikkyyttä ja viihtyvyyttä. Maalattu aita kestää myös paremmin Suomen sään vaihteluita.

Terassin ja parvekkeen maalaus

Terassin ja parvekkeen maalaus on hyvä tapa suojata ja ehostaa ulkotiloja sekä lisätä niiden kestävyyttä. Säännöllinen terassin maalaus pidentää huomattavasti myös sen käyttöikää.

Sokkelin maalaus

Sokkelin maalaus antaa koko talon julkisivuun viimeistellyn ilmeen. Maalattu sokkeli kruunaa koko julkisivun.

Luo kotisivut ilmaiseksi!